Harinxmaland is volop in ontwikkeling. De voorbereiding voor de laatste twee fasen (fase C en F) is opgestart en de verwachting is dat de verkoop hiervan in het voorjaar van wordt 2020 opengesteld.

Het doorkruisende water in Harinxmaland wordt in deze fase doorgegraven tot aan het spoor. De verbinding vanaf de Zwette met de Middelseeroute is daardoor al deels zichtbaar. Het nieuwe vaarwater loopt verderop in Harinxmaland door zodat de nieuwe gebruikers volop kunnen genieten van de rust en de gezelligheid dat het water in Harinxmaland biedt. Ook komt er een fiets- en wandelpad, waarmee je langs het water over kleine bruggetjes door Harinxmaland kunt wandelen en fietsen. Voor de jeugd komt er een speelvoorziening waarin de contouren van de oude bebouwing van het gebied terug te vinden zijn.

Naast water zal groen ook overal in de wijk terugkomen. Groen voor bewoners en voor recreanten. Groen om in te spelen, te wandelen, te fietsen en te recreëren. Groen om vanuit uw eigen huis en tuin van te genieten. Gevarieerde beplanting lokt vogels en vlinders naar Harinxmaland. De natuur drukt straks een prachtig stempel op de wijk: je zou haast vergeten dat je in een stad woont!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord