Fase 1B

Koopmans TBI heeft op deze locatie 45 eengezinswoningen gebouwd (Hof van Harinxma).

Fase 1C

De bouw van in totaal 24 woningen aan de Pier Hylckeshof en aan de Hille Haersmahof is van start. Er worden projectwoningen, twee-onder-één kap en vrijstaande woningen gerealiseerd. Daarnaast zijn er ook 6 vrije bouwkavels uitgegeven. De laatste kavel is inmiddels onder optie. De verwachting is dat de bouw van de woningen in ieder geval tot 2022 in beslag gaat nemen, daarna wordt de wijk voorzien van een definitieve inrichting. Kijk voor meer informatie op www.woneninsudwestfryslan.nl.

Fase 1D

Alles is verkocht in fase D.

Fase 1E 2 (Oerdyk/Noardwei)

In deze fase is de laatste bouwkavel onder optie. Meer informatie is te vinden op www.woneninsudwestfryslan.nl.

Fase 1F

Zwanenburg B.V. is van start gegaan met de bouw van 76 duurzame en gasloze woningen aan vaarwater. Kijk voor meer informatie op www.mooiharinxmaland.nl.

Speeleiland Harinxmaland

In de zomer werd al een voetbalkooi geplaatst. Eind november worden ook de andere speeltoestellen geplaatst, waaronder een héél bijzondere! Er wordt ook nog een voetgangersbrug geplaatst. Het geheel wordt aangekleed met bomen en struiken.

Locatie Grasdrogerij/Oerdyk

Op de voormalige locatie van de Grasdrogerij is een prachtig woongebied op een exclusief stukje in Harinxmaland gerealiseerd met vijf vrijstaande woningen aan het water (de Swette). Deze locatie wordt dit najaar afgewerkt met bomen en struiken. In het voorjaar als de weg wordt opgeknapt worden er graspaden door het terrein gemaakt. Hiermee wordt het geschikt voor een wandeling.

Fase 2

De start van Fase 2 is afhankelijk van de ontwikkelingen op de woningmarkt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord