Over enkele weken wordt de start verkoop aangekondigd van 76 woningen in de nieuwe fase 1F ‘Waterrijk Wonen’.

Duurzame woningen aan open vaarwater

In deze fase bouwt Zwanenburg 76 moderne huizen met de karakteristieke kenmerken van de jaren ’30 bouwstijl. Stuk voor stuk duurzaam en gasloos uitgevoerd aan open vaarwater in Sneek. Wat leg jij straks achter huis? Een sloep, optimist, rubberboot voor de kinderen?

Bekend terrein voor Zwanenburg Projecten

Harinxmaland, de nieuwe wijk van Sneek, is bekend terrein voor projectontwikkelaar Zwanenburg. Tussen 2016 en 2018 realiseerden zij hier 66 woningen, onder de namen ‘Groots Wonen’ en ‘Mooi Harinxmaland’. Gemeente Súdwest-Fryslân stelde het bestemmingsplan vast voor nog eens 76 huizen in fase 1F. In deze fase zorgt Zwanenburg als nieuwe eigenaar van de grond ook voor het bouw- en woonrijp maken van het hele terrein, inclusief wegen, straatverlichting en groenvoorzieningen.

Woonwensen doorgeven

Uitstraling en indeling worden voor een groot deel over gelaten aan de belangstellenden. Woonwensen kunnen al geruime tijd worden doorgegeven via de website www.mooiharinxmaland.nl. De belangstelling is groot!