Tijdens een speciale bewonersbijeenkomst in september vorig jaar, konden de (toekomstige) bewoners van Het Hof van Harinxma ideeën aandragen voor de inrichting van het binnenterrein.

Veilig en openbaar

Groenontwerper Jelle Koornstra heeft naar aanleiding van alle input drie ontwerpen gemaakt voor de mogelijke inrichting van het binnenterrein. “Ik heb geprobeerd om zoveel mogelijk aan de bewonerswensen tegemoet te komen, maar daarnaast niet uit het oog te verliezen dat veiligheid voorop staat en dat het (openbare!) terrein goed te onderhouden moet zijn.”

Ontwerp eind februari bekend

De bewoners van het Hof van Harinxma kunnen tot 11 februari hun voorkeur uitspreken. Het ontwerp met de meeste stemmen, wordt dit jaar nog uitgevoerd. Welke dit is, wordt eind februari bekend gemaakt.

Geen e-mail ontvangen?

Woont u in het Hof van Harinxma, maar heeft u geen e-mail van de gemeente gekregen? Stuur dan een e-mail naar communicatie@sudwestfryslan.nl (o.v.v. binnenterrein Hof van Harinxma). Dan sturen wij u het ontwerp alsnog toe. Omdat alleen bewoners mogen stemmen, verzoek wij u vriendelijk om uw adresgegevens in de e-mail te vermelden.